Мифтерді сейілтейік
Біз Растишка туралы ең кең тараған мифтерді дайындап қойдық. Ал сіздер білдіңіздер ме?
1-МИФ. РАСТИШКАНЫҢ ҚҰРАМЫ ХИМИЯДАН ТҰРАДЫ
Растишка консерванттар мен табиғи бояуларсыз табиғи ингредиенттерден әзірленген. Растишкаға өсімдіктердің: қызылшаның, сәбіздің, тәтті бұрыштың және т.б. шырынын қосу арқылы өнімнің түсі әдемі түске боялады
2-МИФ. ЖАРАМДЫЛЫҚ МЕРЗІМІ 35 КҮН БОЛАТЫН ӨНІМ ТАБИҒИ БОЛУЫ МҮМКІН ЕМЕС
Болғанда қандай! Төмендегілердің арқасында консервантты қолданбастан сақтау мерзіміне қол жеткізуге болады:
- сүттің жоғары сапасының,
- ең замануи технологияларды қолданғанның,
- сапаны қатаң бақылаудың
- өндірістік желілердің өте-мөте абсолюттік зарарсыздандырылғандығының.
Өндіріс барысы туралы толығырақ білуге болады тут.
3-МИФ. РАСТИШКАНЫҢ ҚҰРАМЫНДА ТЕК ҚҰРҒАҚ СҮТ БАР, ЕШҚАНДАЙ СҮТ ЖОҚ
Растишка қатаң бақылаудан өтетін балғын фермерлік сүтті қолдана отырып өндіріледі. Қалыпқа келтірілген сүт – бұл ақуыздың, айдың немесе құрғақ сүт қалдығының пайыздық құрамы МЕМСТ талаптарына жауап беретін өнім. Қалыпқа келтіру үдерісі синтетикалық және өсімдік компоненттерінің қолданылуына жол бермейді – тек табиғи жануардың компоненттері.
4-МИФ. РАСТИШКАНЫҢ ҚҰРАМЫНДА ҚАНТ ӨТЕ КӨП, ТІПТІ ОНЫ БАЛАҒА БЕРУГЕ БОЛМАЙДЫ
Растишка өнімдерінде орташа есеппен алғанда 6 гр сахароза бар, олардың бір бөлшегі өнім құрамындағы жемістердің тәттілігімен шарттастырылған. 100 гр өнімдегі &ndash сахарозаның жалпы құрамы; шай қасықтан аз!
Кім қанттан түбегейлі бас тартқысы келеді, біз соларға NATURE Растишкасын ұсынамыз – 100% қант қосылмаған табиғи өнім.
5-МИФ. РАСТИШКАДА КАЛЬЦИЙ ЖӘНЕ Д ДӘРУМЕНІ ЖОҚ, БҰЛ АЛДАУ
Әрине бар! Және өнімнің құрамында қанша бар деп жазылып тұр, тура сол мөлшерде. Өндіріс басталмастан бұрын, өнім мемлекеттік органдардың тарапынан қатаң тексерістен өтеді: өнім зерттеу зертханасына өткізіледі, ол жерде мамандар өнімнің нақты құрамы орамдағы құрамда көрсетілгендермен қатаң сәйкес келуін тексереді.
Тек содан кейін өнім Мем.тіркеу туралы куәлікті және жаппай өндіріске рұқсат алады