• Өнім туралы
  • Мифтерді сейілтейік
  • Ата-аналарға
  • Балаларға
  • Біздің өнім
  • Өндіріс
  • КазКаз

    Растишкамен пісіру: жемістермен толтырылған шоколадты құймақ.

    Ох осы құймақтар.Кәмпиттен бас тартатын баланы табу, тәбетті шоколадты серіппелі рулетті жегісі келмейтін адамға қарағанда оңайырақ шығар Алдағы демалыс күндерінде « жасап»көретін рецептпен бөлісеміз. Бұдан артық жексенбілік асты ойлап таба алмайсыз!

    MK-dino-6

    Бөліктерге арналған ингредиенттер 4 

    • 1 жұмыртқа;
    • 1 банка растишка (талғамына қарай дәм);
    • 30 г ұн;
    • 60 мл сүт;
    • 1 ст. л. какао;
    • 1 ст. л. өсімдік майы;
    • 2 алма;
    • 2 алмұрт;
    • ванилин;
    • 1 ст. л. сұйық бал (аллергия болмаса).

    Дайындау әдісі

    1. Растишкамен жұмыртқаны шайқаңыз және сүтпен
    2. Ұн мен какао қосып, көпірткішпен жақсылап араластырыңыз.Қамырды«демін алуға» 10 минутқа қалдырыңыз.
    3. Алманың да, алмұрттың да қабығын аршыңыз,  кішкене бөліктерге кесіңіз.
    4. Жемістерді жабыспайтын кастрюльге 5-8 минут қуырыңыз. Сіз судың түбіне біраз су құюға болады. Ванилин мен бал қосыңыз (қантпен алмастыруға болады) 
    5. Жұқа құймақ пісіріңіз.
    6. В Әр құймақты жеміс-жидекпен орап, үстелге қойыңыз. Үстін ыстық шоколадпен көмкеруге болады
    Бізге жазыңыз