• Өнім туралы
  • Мифтерді сейілтейік
  • Ата-аналарға
  • Балаларға
  • Біздің өнім
  • Өндіріс
  • КазКаз

    Растишкамен пісіру: пралинді пирогтар

    Әдеттегі бисквит торты ретінде көрінгенімен, олар өте үлкен мөлшерде желінеді. Надандық! Қамырға пралин қосып— жаңа және керемет дәмді нәрсе ал.

     Растишкамен пісіру: пралинді пирогтар

    Құрамы:

    • 3 үлкен жұмыртқа (немесе 4 кішкентай);
    • 3 банка йогурт «Растишка» Әрқайсысы 90 г (сіздің таңдауыңыз бойынша толтырғыш);
    • 60 мл рапс майы;
    • 150 г ұн;
    • 1 шай қасық көпсішкіш ұнтақ;
    • 50 г  пралин + себуге арналған 1 ас қасық;
    • 30 г миндаль ұнтағы;
    • 2 алмұрт және;
    • ½ шай қасық май;
    • 1 шай қасық ұн.

    Пісіру әдісі

    1-қадам. Үлкен ыдыста жұмыртқаны, « Растишка сүзбесін араластырыңыз » және майды.

    Қадам 2. Алмұрттың қабығын аршып, 4 бөлікке бөліп, өзегін тұқымдармен алып тастаңыз. Әр тоқсанды жіңішке тілімдерге бөліңіз

    қадам 3.  Қамырға ұн, разрыхлитель, пралин және миндаль ұнтағын қосыңыз.  Жақсылап араластырыңыз.

    қадам 4. Пешті 170-ке дейін қыздырыңыз°C. Кекстерге арналған форманы майлаңыз. 

    қадам 5. Пирог қамырын қалыптың жартысына дейін құйыңыз  алмұрт тілімдерін  бөлу  қалған қамырды  құю үстіне пралине себу.

    қадам 6. Ыстық пеште 30 минут пісіріңіз  Піскендігін тіс тазалағышпен тексеріңіз. Кесуден бұрын суытыңыз

    Растишка өнімдерінен қандай тағамдарды & балаларменlaquo;дайындауды ұнатасыз?» Түсініктемелерде рецепттермен бөлісіңіз. 

    Бізге жазыңыз